Kanoudlejning i Silkeborg

Silkeborg ligger smukt i hjertet af Danmark med mulighed for at opleve skøn natur og spændende kultur. I den midtjyske by er der gode oplevelser for både Silkeborgs indbyggere, men også for turister fra nær og fjern.

Silkeborg kaldes også for Danmarks ”Outdoor Hovedstad”, da der er rig mulighed for at få stillet sin trang til udfoldelser i naturen. Er I til action-fyldt mountainbike, rolige vandreture eller smukke kanosejladser, så er Silkeborg det helt rigtige sted at besøge.

Gudenåen danner blandt andet rammen for oplevelser til vands. Det er særdeles populært at leje Kanoer, hvori I kan få nogle gode timer eller dage med hygge, samarbejde og udsigt til smuk natur. I kan leje både Kanoer, Kajakker og Motorbåde lige her hos Silkeborg Kanocenter

Silkeborg Kanoudlejning

I kan leje Kano hos Silkeborg Kanocenter, som er det største og mest erfarne Kano- og Kajakudlejningsfirma på Gudenåen. I kan vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger, timesejladser, samt endags- og flerdagesture.

I Slusekioskens Kanoudlejning, som vi også kaldes, står vores kompetente og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe jer med at få en god oplevelse på vandet i Silkeborg.

Hos Slusekioskens Kanoudlejning er det muligt at leje andet end kun Kanoer. Hvis I hellere vil opleve vandet på en anden måde, kan der også lejes Kajakker (Havkajakker & Toerkajakker) eller Motorbåde. Bemærk dog, at Motorbåde kun kan lejes, hvis der er tale om start og slut i Silkeborg Havn. På den måde kan I få en oplevelse, som lever op til præcis dét, I ønsker.

Der er dog noget helt særligt ved at glide roligt gennem vandet i en Kano. En Kanotur lægger op til afslapning og fordybelse i naturens verden, da tempoet er skruet helt ned.

Lej en Kano i Silkeborg og slip væk fra hverdagens stress

Som sagt giver en Kano jer mulighed for at komme helt ned i gear og få en pause fra hverdagens stress og jag. En Kano lægger, i modsætning til en Kajak, op til at tempoet sænkes, da det ikke på samme måde er muligt at sejle hurtigt. I en Kano kan der virkelig tages på tur. I kan have mere udstyr med i en Kano, end I kan i en Kajak.

Det er også muligt at tage på flerdagesture med overnatning, hvis I har lyst til det. Som de eneste tilbyder vi hos Silkeborg Kanocenter pakkeløsninger, hvor der sættes telt op til jer på udvalgte overnatningspladser med service og andet grej, så I også kan lave mad. På denne måde behøver I ikke selv at stå for andet end blot at møde op og tage af sted på tur. Dette er især smart og praktisk for børnefamilierne.

Det er sjovt at padle i en Kano og forude venter en masse frisk luft, bevægelse og gode oplevelser i naturen. Det giver minder for livet og der vil være masser af gode historier at fortælle mange år ud i fremtiden. Det er bare med at leje en Kano i Silkeborg og komme af sted.

Hvordan foregår kanoleje i Silkeborg?

Har I fået lyst til at komme på kanotur i Silkeborg? Så kig med her, og find ud af, hvordan I griber det an.

Der er flere forskellige muligheder for at planlægge jeres kanotur. Vi hjælper gerne med at vejlede jer, hvis I har spørgsmål til kanolejen. I kan kontakte os på følgende måder:

Vi har udlejet Kanoer siden 2002 på hele Gudenåen – lige fra Tørring til Randers. Vi stræber efter høj kvalitet af vores service til jer, men også af vores udlejningsudstyr, både, kanoer og kajakker.

Vi er en virksomhed, som hele tiden er under udvikling og stræber konstant efter at blive bedre. Vi ejer blandt andet også Kongensbro Teltplads og har forvandlet stedet til en velbesøgt plads med en fantastisk beliggenhed. I kan bruge pladsen både til pauser eller overnatning på jeres kanotur og kajaktur. Her vil I møde toiletbygning, spise- og bålpladser og shelters.

Når I har lejet en Kano i Silkeborg

Når I lejer en Kano hos Silkeborg Kanocenter, bestemmer I selv, hvor I ønsker at starte og slutte. Vi har 30 forskellige startsteder langs hele Gudenåen.

Hvis I kun vil af sted i et par timer, vælger I en timesejlads, og her vil I altid skulle starte og slutte på Silkeborg Havn.

Pakkeløsningerne, som både er endags- og flerdagesture, kan derimod planlægges, så I selv bestemmer startstedet. Har I lyst til at starte i Tørring, Ry, Silkeborg, Svostrup eller Kongensbro, er det intet problem. På hjemmesiden kan I se alle startsteder. Det er også muligt at slutte disse steder, hvis I ikke ønsker at slutte på Silkeborg Havn. Det vigtigste for os er, at I får en tur, som efterlever jeres ønsker og behov.

Hvis ikke andet er planlagt, vil Kanoen ligge klar til afhentning på det startsted, som I har bestilt. Kanoen vil ligge med bunden i vejret, og på Kanoen vil der sidde en udlejningsseddel med jeres oplysninger, så I kan være sikre på, at Kanoen er jeres. Her vil I også finde et kort, så I kan orientere jer om jeres tur og de forskellige muligheder for pause- og overnatningssteder.

Der vil ligge redningsveste, padler og eventuelt andet ekstraudstyr, hvis det er bestilt under Kanoen. Herefter er det ikke andet at gøre end at sætte Kanoen i vandet og komme ud på tur.

Luksustur er muligt med leje af en Kano i Silkeborg

Der er mange muligheder for at komme på kanotur, når I lejer en kano hos Silkeborg Kanocenter. Der er familiepakker for familier med både større og mindre børn. Det skal være sjovt for alle at tage på kanotur, og det gør vi muligt ved at have skræddersyet en række pakkeløsninger.

Hvis I ikke har børn eller familien med på tur, men ønsker en mere luksuriøs naturoplevelse, så kan luksuspakkerne være noget for jer. Ikke alle har lyst til at sove i shelters eller telt, men har stadig lyst til at komme ud i naturen og få gode oplevelser på vandet.

Med vores luksuspakker kan I helt slippe for at sove i telt og sovepose, men i stedet overnatte på en af vores samarbejdspartneres dejlige hoteller eller kroer. Start i Ry eller Silkeborg.

Her kan I sætte jer til bords til et lækkert aftensmåltid og bagefter lægge jer til at sove i en skøn, blød hotelseng efter en lang dag med frisk luft og god motion. Morgenen efter vil I stå op til et hyggeligt morgenbord, som gør jer klar til at tage videre eller hjem efter nogle gode friluftsdage. Dette er den perfekte (og anderledes) romantiske weekendtur, hvor I virkelig får mulighed for at nyde hinandens selskab. Det kan også være, at forholdet kommer styrket derfra, da kanosejlads kræver godt samarbejde og kommunikation.

Priser for at leje af Kano i Silkeborg

Vores priser er for alle. Det behøver ikke at være dyrt at få gode oplevelser og minder for livet.

Timesejlads med start og slut på Silkeborg Havn koster 150 kroner i timen. Minimum lejeperioden er 1 time og herefter afregnes for hvert påbegyndte 15. minut. Efter 3 timer og 15 minutter vil prisen være 500 kroner, uanset om I lejer Kanoen i 4, 5 eller 6 timer. I skal dog være tilbage med Kanoen samme dag.

Har I mod på en længere tur, hvor I er på vandet i 2 dage eller flere, varierer priserne efter dette. Priserne for 2 dage ligger fra 700 kroner afhængigt af sæson, hvorimod eksempelvis kanoleje i 5 dage ligger fra 1.300 kroner. Disse priser er for ture med start og slut på Silkeborg Havn.

Priserne på pakkeløsninger kan fås i alle prisklasse, så I kan finde en tur, der passer jeres budget. Alle pakkeløsninger og priser kan ses på vores hjemmeside.

Ved spørgsmål eller forespørgsler er I altid velkomne til at kontakte os.

Lej en Kano i Silkeborg allerede i dag

Mulighederne er altså mange, når I vælger at leje en Kano i Silkeborg ved Gudenåen. Uanset om I er til en hyggelig familietur eller en romantisk luksusweekend for to, er der masser af pakkeløsninger og ture at vælge imellem.

Fordelene ved at leje Kano hos Silkeborg Kanocenter er både den store erfaring og ekspertise firmaet drives med, men også det unikke i, at I kan få leveret og hentet jeres Kanoer ved de 30 forskellige startsteder.

Herudover er beliggenheden ved Gudenåen ét af de smukkeste steder at opleve naturen på tæt hold fra en Kano.

Har I lyst til at få en fantastisk naturoplevelser og få minder for livet, så kontakt os allerede i dag på telefon eller skriv en mail.

Hos Silkeborg Kanocenter sidder vi klar til at planlægge en god og sjov kanotur for jer.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev