Biltransport

autotrailer

Prisen for biltransport er 525 kr.

Det er en fast pris uanset hvilke af vores start- og slutsteder I vælger langs Gudenåen.

Med biltransport gør vi jeres kano- eller kajaktur på Gudenåen endnu bedre. Vi tilbyder en service, som er både let og lige til, men som også sparer jer tid og besvær. Vi sætter altid service og komfort i højsædet, og det gælder selvfølgelig også med biltransport.

Vores professionelle chauffører flytter nemt og sikkert jeres bil frem til slutdestinationen på autotrailer, så den står klar når I er tilbage på land.

Det eneste I skal gøre, er at medbringe to nøgler og en kuvert. Kuverten skal indeholde den ene nøgle og afleveres ved ét af vores nøgleopbevaringssteder langs Gudenåen. Herefter parkeres bilen på det anviste sted, og vi afhenter og transporterer herefter bilen for jer.

Når I afhenter jeres bil, skal I forbi det anviste nøgleopbevaringssted ved jeres slutdestination og få udleveret kuverten med ekstranøglen.

Det er nemt, ukompliceret og et tilvalg, som rigtig mange af vores kunder er glade for.

For øvrige oplysninger og vilkår, læs mere her

Strækningen fra Klostermølle til Randers er åben, og I kan booke online helt frem til 3 dage før I ønsker at sejle. Bemærk at strækningen mellem Tørring og Klostermølle først åbnes for sejlads d. 16. juni hvert år.  Husk at I altid kan booke ture online fra Silkeborg Havn helt frem til dagen før I ønsker at sejle.