Om os

Vi har drevet kano- og kajakudlejning på hele Gudenåen, helt fra Tørring til Randers, siden år 2002. Vi er vilde med det og føler os utroligt privilegerede over at være det naturlige valg, når der skal bookes kanoer og kajakker på Gudenåen og Silkeborg Søerne. Vi har en høj standard, både hvad angår service, både og andet udstyr. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse både før, under og efter turen.

Siden 2008 har vi været Gudenåens største kano- og kajakudlejere. Vi har base på Silkeborg Havn, hvorfra alt timeudlejning af kanoer, kajakker og motorbåde sker, og vi udlejer samtidig kanoer og kajakker langs hele Gudenåen. Vi har med tiden udvidet til også at tilbyde biltransport, så kundernes biler står klar til dem ved deres slutdestination efter en skøn kano- eller kajaktur.

Kongensbro Teltplads er også ejet af os, og vi har igennem de seneste år transformeret pladsen til et fantastisk fristed med toiletbygning, borde-/bænkesæt, bålpladser og shelters. Den velbesøgte plads, med sin naturskønne placering, er populær at holde pause eller overnatte på, undervejs på jeres kano- eller kajaktur.

Vi er under konstant udvikling og vi altid åbne for nye tiltag. Vi tager gerne imod både ros og ris, eller gode idéer, som I kommer på, når I er på vandet.

Vi er altid klar til at hjælpe jer, både før, under og efter turen.

De Venligste Hilsner
Nynne & Karsten

Nynne+Karsten1

Kanotur på Gudenåen

En kanotur på Gudenåen er en storslået naturoplevelse for både børn og voksne. Uanset hvem I tager afsted med, er en kanotur både udfordrende og god til at styrke fællesskabet. Vi tilbyder kanoudlejning på Gudenåen, helt fra Tørring til Randers, samt på Silkeborg Søerne. Området egner sig til ture og kanoferier for både familier, skoler, institutioner, spejdere og virksomheder. Søger du et godt tilbud på kanoudlejning i Tørring eller på Gudenåen, finder du det nemt her på siden. I kan også få inspiration til jeres kanotur på Gudenåen fra vores mange fantastiske turforslag.

Udlejning af kanoer, kajakker og motorbåde på timebasis sker fra vores base på Silkeborg Havn.

Ønsker I at leje en kano eller kajak på Gudenåen, så benyt vores bookingsystem her på siden eller kontakt os via telefon eller mail.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til en kanotur.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Der trækkes lod 1. april 2021, hvor vi finder 3 heldige vindere.

Vind 1.000,- på gavekort til kanotur