Planlæg selv turen

kano foto 2013 090

På og langs Gudenåen er der mange overnatningsmuligheder lige ned til vandet. På vores hjemmeside kan I let planlægge turen på forhånd ved hjælp af kortet over Gudenåen, og læse mere om de forskellige overnatningssteder.

I bestemmer selv hvor mange dage I ønsker at booke kanoerne. Det eneste der på forhånd er fastlagt, er startstedet, antal dage, antal kanoer/kajakker og hvor mange I skal afsted. Alt andet står I selv for at planlægge, og lige netop langs Gudenåen, er der uendelige muligheder for at skræddersy jeres tur helt som I selv ønsker - og også for at tage en mere uplanlagt tur og blot opleve og overnatte, som det lige passer jer på dagen. Det er ikke nødvendigt at reservere overnatning på forhånd, på de forskellige overnatningssteder langs Gudenåen.

Vi anbefaler at I sejler 15-20 km om dagen, som svarer til 4-5 timers effektiv sejlads uden pauser. De fleste sejler med en gennemsnitshastighed på 4 km/t. Så har I også tid og mulighed for at nyde de mange aktiviteter og skønne steder der findes langs Gudenåen, og små pauser undervejs er særligt tiltrængt for børnefamilier eller helt nye sejlere. Det er en god idé at udse sig et realistisk overnatningssted ved dagens start, og så kan I altid justere undervejs hvis vejr, humør og energien er til at sejle endnu længere. Hos os kan I altid ændre jeres slutdestination på den sidste dag I sejler. Det gøres nemt ved at kontakte os telefonisk, så vi sammen med jer kan aftale hvor I slutter turen.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev