Familiepakker

pakketilbud-familiepakker

Vores familiepakker, tidligere kaldet "Familieturen", er en del af vores enestående koncept med færdigpakkede løsninger, som gør det nemt og enkelt for jer at tage på kanoferie. Vi har taget os af alt det praktiske, så I blot kan tage af sted og nyde hinandens selskab, oplevelsen og den smukke natur på og omkring Gudenåen.

Familiepakkerne starter oftest ved Gudenåens udspring i Tørring, som er ideelt for alle, da de smalle åløb gør at I hurtigt bliver dus med kanoen. I booker turen på forhånd, og der vil stå et femmandstelt med to sovekabiner klar til jer ved ankomst på de forskellige overnatningssteder. Udover teltet har vi sørget for at der er service, kogegrej med mere til rådighed. Kanoerne kan afhentes fra Tørring Camping fra kl. 9.30 og skal afleveres ved slutdestinationen senest kl. 16.00 på slutdagen.

Hvis I ønsker at starte tættere på første overnatningssted, kan vi sagtens levere kanoen ved Åle Teltplads eller Åstedbro Teltplads, så jeres første kanodag ikke bliver så lang, hvilket kan være oplagt hvis I har mindre børn eller I først ønsker at starte turen senere på dagen. Når I booker turen, vælger I om I ønsker at starte turen ved Tørring, Åle eller Åstedbro.

Familiepakke 2 dage

Tørring - Voervadsbro

Aktuel periode: 16. juni - 15. august
Sejladstid: 34 km og 10 timer

Familiepakke 3 dage

Tørring - Ry

Aktuel periode: 16. juni til 15. august
Sejladstid: 51 km og 15 timer

Familiepakke 4 dage

Tørring - Ry

Aktuel periode: 16. juni til 15. august
Sejladstid: 51 km og 15 timer

Tilmeld jer vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til en kanotur.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Der trækkes lod 1. april 2021, hvor vi finder 3 heldige vindere.

Vind 1.000,- på gavekort til kanotur