Sejladsinfo

Her på siden finder I en samlet beskrivelse af sejlads på hele Gudenåen, helt fra Tørring til Randers. Vi har samlet hele turbeskrivelsen i et dokument, som vi kalder Sejladsinfo.

Sejladsinfo er delt op i afsnit, så det er nemt at finde lige præcis den strækning I ønsker at læse mere om. Der er en specifik beskrivelse af faciliteterne på samtlige pladser langs hele Gudenåen, så I let kan vælge hvilke af de mange teltpladser, campingpladser og rastepladser I ønsker at opholde jer på undervejs på jeres tur i kano eller kajak.

I kan også læse om de mange seværdigheder I kommer forbi, når I sejler på Gudenåen, med alt fra forklaringer om dyreliv og historiske begivenheder, til information om museer, spisesteder og byliv.

Det er altid en rigtig god idé at læse om den strækning I ønsker at sejle på inden jeres kano- eller kajaktur, så I bedst muligt kan planlægge jeres tur. På alle vores ture i bookingsystemet, har vi tilføjet Sejladsinfo, som et dokument I kan trykke på og læse om lige den tur I har valgt. Når jeres booking er gennemført, vil der i jeres ordrebekræftelse også være et link til Sejladsinfo. Derved har I altid alle informationer tilgængelig omkring den strækning jeres næste kanotur eller kajaktur omfatter, og kan nemt enten printe beskrivelsen ud hjemmefra eller finde den på mobil eller tablet undervejs på jeres tur.

Vi har indsat et link til Sejladsinfo lige her under, samt et link til kort over Gudenåen, så I let kan orientere jer om hvor de forskellige lokationer og seværdigheder langs Gudenåen er.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til en kanotur.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Der trækkes lod 1. april 2021, hvor vi finder 3 heldige vindere.

Vind 1.000,- på gavekort til kanotur