Familiepakker (mindre børn)

pakketilbud-familiepakkermindrebørn_cropped

Vores familiepakker (mindre børn), tidligere kaldt "Kanohøjde i Børnehøjde", er en del af vores enestående koncept med færdigpakkede løsninger, som gør det nemt og enkelt for jer at tage på kanoferie – selv med helt små børn. Turen er specielt tilrettelagt til børnefamilier, med korte og oplevelsesrige sejladsdage. Turen kan kun bookes i skolernes sommerferie, hvor langt de fleste børnefamilier holder sommerferie.

Kanoferien er på tre dage, og I starter turen fra Ulstrup ved Dannebrogpladsen og slutter ved Justesens Plæne ved Den Blå Bro i Randers, lige ved Randers Regnskov. Kanoen/kanoerne ligger klar til jer allerede fra kl. 8.00, og skal være fremme ved slutdestinationen kl. 15.00 på slutdagen.

Undervejs sejler I kun på Gudenåen, og skal derfor ikke bruge kræfter på sejlads i de større søer. Overnatning sker på to dejlige, børnevenlige campingpladser, hvor alt er reserveret og betalt på forhånd. Vi har sørget for at teltet, som I skal overnatte i, er opslået og klar til jer når I ankommer på begge overnatningssteder. I vil få udleveret en servicekasse med gryde, pande, kopper, bestik osv. på begge campingpladser, og efterlader dem inden I tager afsted. Det er dejligt nemt og enkelt! Brug tiden sammen som familie uden hverdagens stress og nyd en skøn ferie i børnehøjde.

Hvis I ønsker at sejle længere på den første dag, kan I starte fra Bjerringbro, hvilket vil give jer yderligere 10 km sejlads. Angiv hvorvidt I ønsker at starte i Ulstrup eller Bjerringbro, når I booker turen.

Familiepakke (mindre børn) 3 dage

Ulstrup - Randers

Aktuel periode: Skolernes sommerferie
Sejladstid: 23 km og 7 timer

Tilmeld jer vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til en kanotur.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Der trækkes lod 1. april 2021, hvor vi finder 3 heldige vindere.

Vind 1.000,- på gavekort til kanotur