Familiepakker (mindre børn)

pakketilbud-familiepakkermindrebørn_cropped

Vores familiepakker (mindre børn), tidligere kaldt "Kanohøjde i Børnehøjde", er en del af vores enestående koncept med færdigpakkede løsninger, som gør det nemt og enkelt for jer at tage på kanoferie – selv med helt små børn. Turen er specielt tilrettelagt til børnefamilier, med korte og oplevelsesrige sejladsdage. Turen kan kun bookes i skolernes sommerferie, hvor langt de fleste børnefamilier holder sommerferie.

Kanoferien er på tre dage med 2 sejladsdage (I skal ikke skal sejle i kano på 3. dagen), og I starter turen fra Ulstrup ved Dannebrogpladsen og slutter ved Fladbro. Kanoen/kanoerne ligger klar til jer allerede fra kl. 8.00, og skal være fremme ved slutdestinationen kl. 16.00 på slutdagen.

Undervejs sejler I kun på Gudenåen, og skal derfor ikke bruge kræfter på sejlads i de større søer. Overnatning sker på to dejlige, børnevenlige campingpladser, hvor alt er reserveret og betalt på forhånd. Vi har sørget for at teltet, som I skal overnatte i, er opslået og klar til jer når I ankommer på begge overnatningssteder. I vil få udleveret en servicekasse med gryde, pande, kopper, bestik osv. på begge campingpladser, og efterlader dem inden I tager afsted. Det er dejligt nemt og enkelt! Brug tiden sammen som familie uden hverdagens stress og nyd en skøn miniferie i børnehøjde.

Hvis I ønsker at sejle længere på den første dag, kan I starte fra Bjerringbro, hvilket vil give jer yderligere 10 km sejlads. Angiv hvorvidt I ønsker at starte i Ulstrup eller Bjerringbro, når I booker turen.

Familiepakke (mindre børn) 3 dage

Ulstrup - Randers

Aktuel periode: Skolernes sommerferie
Sejladstid: 19 km og 6 timer

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev