Lej kano hos Silkeborg Kanocenter

Hos Silkeborg Kanocenter kan I leje Kano og sejle på opdagelse med familien, kollegaerne eller vennerne. Sejladsen på Gudenåen byder på masser af naturskønne omgivelser, hvor I kan opleve Danmark fra vandsiden.

Hos Silkeborg Kanocenter kan der bestilles ture med enten Kanoer, Kajakker eller Motorbåde fra marts til september.

Der kan vælges mellem forskellige ture på Danmarks længste vandløb. Om I er til en-dagstur eller flerdagestur er op til jer og jeres behov og ønsker. Motorbåde kan dog kun bookes med start og slut i Silkeborg Havn.

Lej Kano eller Kajak direkte fra vores hjemmeside og skræddersy den tur, der kommer til at skabe minder og enestående naturoplevelser.

Lej en kano med familien eller vennerne

Leje af Kano er den perfekte aktivitet, som både store og små kan deltage i. Skal der arrangeres teambuilding på arbejdspladsen, eller skal I arrangere en dag, der samler familien, er kanoudlejning det helt rette valg.

Hos Silkeborg Kanocenter er det nemt at booke tur på Gudenåen på forhånd. På hjemmesiden kan I indtaste det ønskede start- og slutsted langs Gudenåen samt ønske længde og varighed for sejladsen. Herefter får I oplyst de ture, som passer til jeres ønsker og krav.

Der er flere fordele ved at vælge sejlads med Kano som aktivitet, der kan lejes fra marts til udgangen af september.

Når I benytter Silkeborg Kanocenter, får I blandt andet følgende muligheder:

 • Alle kan være med til leje Kano og sejle på Gudenåen
 • Der findes ture, som matcher ethvert ønske i forhold til start- og slutsted
 • Der findes 30 startsteder i alt langs Gudenåen
 • Sejlads kan skabe minder og samle venner eller familie
 • Booking til leje af Kano foregår nemt og ubesværet
 • Mulighed for overnatning med både campingpladser og teltpladser på flerdagsturene
 • Gennemskuelige priser og højt serviceniveau

De korteste ture giver mulighed for at nyde Silkeborg Søerne fra vandet. Her kan der lejes Kano, Kajak eller Motorbåd, mens de smukke naturomgivelser nydes i godt selskab.

Til de længerevarende ture kan der vælges mellem enten nord-eller sydstrækning på Gudenåen. De har hver deres startsteder.

For de erfarne sejlere kan flerdagesturene være den rette aktivitet, der både byder på overnatning og skønne naturomgivelser på Gudenåen.

Leje af Kano i Danmarks smukkeste omgivelser

Silkeborg Kanocenter er Danmarks største Kano- og Kajakudlejer på Gudenåen.

Udlejningen er forbundet med frihed og fleksibilitet. Sammen med jeres venner, familie eller kollager kan der bookes valgfrit start- og slutsted for jeres sejlads.

Der findes en lang række forskellige startdestinationer på strækningen fra Randers til Tørring, hvor jeres sejlads kan starte eller slutte.

Som noget særligt kan der sørges for, at jeres bil bliver fragtet fra startstedet til det ønskede slutsted på en autotrailer professionelt – dette sker dog mod betaling. Dermed kan I alle fokusere på oplevelserne på Gudenåen, uden at I skal bekymre jer om transport.

Der er mulighed for at ændre slutdestination helt frem til dagen, hvor jeres sejlads slutter.

Leje af Kano handler ikke kun om leje af båd. Har I planer om at tage på tur langs Gudenåen i flere dage, kan der være brug for diverse ekstraudstyr.

Hos Slusekioskens Kanoudlejning kan I købe alt fra telt og stormkogesæt over fiskenet til vandtætte pakposer og bagagetønder med låg – se evt. priser her. Bagagetønderne kan I dog også leje hos os.

Med andre ord kan der bookes og sammensættes den kanotur, som passer til jer.

Nem og overskuelig Kano leje derhjemmefra

Uanset om der skal bookes en sejlads på 1 dag, eller om der skal planlægges en weekendtur i de naturskønne omgivelser langs Gudenåen, kan bookingen klares derhjemmefra. Dette har stor betydning for jer som kunder, da I kan sammensætte og bestille den løsning, som matcher jeres ønsker, budget og tidsomfang.

Når I forhåndsbooker, kan I være sikre på, at der Kanoer til jer, når I ankommer til jeres startsted.

Kano leje sker fra hjemmesiden SilkeborgKanocenter.dk.

Her kan der indtastes følgende ønsker:

 • Ønsket startsted
 • Ønsket slutsted
 • Længde for sejlads
 • Tidsomfang

I finder som sagt 30 forskellige start- og slutsteder i alt. Dette giver stor frihed til at sammensætte den tur, der passer til jeres ønsker. Nogle af lokationerne ligger i tilknytning til enten en campingplads eller teltplads. Er I på kanoferie over flere dage, kan I nemt finde jer et overnatningssted, når dagens sejlads er overstået.

I kan følge Silkeborg Kanocenter enten på Facebook eller Instagram, hvor I får adgang til nyheder og de seneste opdateringer.

Opdateringerne kan være kilde til inspiration til jeres kommende sejladser, da der postes opslag med idéer til oplevelser. Derudover får I anledning til at spare penge på jeres næste tur med at leje Kano. Der laves konkurrencer, hvor alle kunder får mulighed for at vinde præmier.

Hvad koster det at leje Kano?

Det er ikke kun den fleksible og ubesværede bestilling, der foregår gennemskueligt hos os. Der er medregnet gebyrer og afgifter i priserne på hjemmesiden, som gør det let og trygt at leje Kano hos os.

Udlejningsprisen afhænger dels af længden på jeres sejlads samt tidsomfanget. Det koster 500/700 kr.. for en familie at leje Kano for 1 dag på Gudenåen. Vil I opleve naturen på Silkeborg Søerne, kan Kanoturen klares for en pris på blot 150 kr. for en time.

Med den fleksible bestilling bestemmer I selv, om I vil opleve den Østjyske natur en formiddag, en eftermiddag, eller om I vil give jeres børn en hel dag på vandet.

Den billigste pris gør det muligt for enhver familie eller venner at få storslåede oplevelser på vandet.

Den billige pris er ikke kun forbeholdt private kunder. Firmaer, spejderklubber, sportsklubber og andre foreninger får samme favorable og gennemskuelige pris.

Bemærk, at der er andre priser ved dags- og flerdagsture, som I finder på vores hjemmeside – se pris for Kanoer her, pris for Hajkajakker her eller for Toerkajakker her.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev