Kanoudlejning

Gudenåen snor sig flot gennem det Østjyske landskab, og I har mulighed for at opleve den smukke natur fra kanoen af. Hos Silkeborg kanocenter finder I kanoudlejning til store som små ture. Der er mulighed for at leje kanoer i et par timer til klassens ryste-sammen-tur, men I kan også leje en kano i flere dage til en miniferie på Gudenåen. Kanoerne egner sig godt til en hyggelig tur for to personer, men de egner sig også godt til et klassearrangement eller en oplevelse for virksomheden.

Når I lejer en kano, er der god mulighed for at nyde den flotte danske natur, og samtidig er der godt med udfordring i at sejle kanoen. Kanoturen kræver en stor portion samarbejde, og det kan derfor være en god aktivitet for alle aldre.

Her finder I billig kanoudlejning

Hos Silkeborg kanocenter kan I leje en billig kano. Det er hverken dyrt eller besværligt at leje en kano, og hele gruppen kan hurtigt komme på eventyr. Du kan leje en kano for bare 150 kr. pr. time med start og slut på havnen i Silkeborg. Hvis du skal leje en kano til ferien på Gudenåen, koster det fra 500 kr. for en dag. Hele familien kan altså komme langt omkring for få penge.

Det er billigt at tage på en lille miniferie langs Gudenåen i kano. I kan leje kanoen i flere dage, og på turen kan I sove på forskellige campingpladser. På kanoturen har I god mulighed for at se den flotte østjyske natur. Det er desuden også både hyggeligt og fredeligt at holde ferie i naturen. I kan også leje en kano i et par timer. Det er en god og aktiv eftermiddagsaktivitet for hele familien.

Det kan være med til at udfordre hele familien, og I kan komme lidt væk fra de vante omgivelser.

Udlejning af kano

I har mulighed for billigt at leje kanoer til familieturen, spejderturen, skolearrangementet eller firmaturen. Der er mange gode fordele ved at leje en kano og tage på tur i den flotte østjyske natur.

Fordele:

  • Flotte naturskønne omgivelser
  • En god samarbejdsøvelse
  • Nærværende og hyggelig kanotur
  • Billig leje af kanoer.

Hvis I har planer om at tage på en længerevarende kanotur, er det en god idé at booke kanoerne i god tid. Det er med til at sikre jer, at der er ledige kanoer til rådighed. Så risikerer I ikke at gå glip af jeres planlagte kanoferie. Hvis I har planer om at sejle et par timer i kanoen, kan I ringe på telefon til 86803003. Her kan I høre, om der er flere ledige kanoer, så I ikke kommer forgæves til kanoturen.

Udlejningen af kanoerne sker fra Havnen i Silkeborg, hvor der som minimum betales for en times sejlads. Efter den første time beregnes der for hver påbegyndte time.

Hvor ligger den bedste kanoudlejning?

Silkeborg Kanocenter er det bedste sted, I kan leje kanoer. Hvis I har planer om at tage på en kanoferie langs Gudenåen, kan vi stå for at booke hele turen for jer. Det bliver altså næsten ikke nemmere at komme på en flot og naturskøn ferie. Det er også muligt at få transporteret jeres bil fra start-destinationen til jeres slut-destination for en fast lav pris. Så skal I kun bekymre jer om at pakke tasken til en hyggelig og nærværende ferie. I får altså en service i topklasse.

Hos Silkeborg kanocenter har I ikke bare mulighed for at leje kanoer til ferien. Der er også mulighed for at leje havkajakker, toer-/familiekajakker og motorbåde. Vi tilbyder altså et stort udvalg, så der er lidt til en hver smag. Der er derfor også rig mulighed for at udfordre sig selv og prøve noget nyt. Kanoudlejningen er for alle mennesker i alle aldre.

Hvor er der kanoudlejning?

Udlejningen af kanoer finder sted ved Slusen i Silkeborg. I finder kanoudlejningen på Østergade 36, 8600 Silkeborg. Kanoudlejningen ligger i hjertet af Silkeborg og er derfor nem at spotte lige ved vandet. Der er gode tilkørselsmuligheder fra Aarhus og Herning af, hvor motorvejen fører dig direkte til Silkeborg. Ved Slusen kan du nyde den flotte udsigt ud over vandet. Hvis vejret er til det, kan du nyde en dejlig kold is, inden turen går løs i kanoen.

Når I skal på kanoferie, kan I leje kanoen ved Silkeborg Kanoudlejning og lade kanoen stå, der hvor I ender. Kanoen vil blive hentet og fragtet tilbage til Slusen, uden I skal tænke på at få fragtet kanoen tilbage.

Det kan være svært at finde på gode aktiviteter for hele flokken, men en kanotur langs Gudenåen er en hyggelig og aktiv oplevelse. Lej en kano i dag og få en fantastisk oplevelse i den flotte østjyske natur.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev