Kanoudlejning i Tørring

At tage på Kanotur er en helt perfekt og ekstremt hyggelig beskæftigelse for både familie og venner. Vi hos Silkeborg Kanocenter hjælper jer med kanoudlejning i Tørring, hvor I kan komme vidt omkring, ved at lade jer følge af strømmen ned af Gudenåen og se den smukke Østjyske natur, imens I bugter jer rundt på det blikstille vand.

Det er en skøn måde at tilbringe en dag med den nærmeste familie, sin kæreste eller et par venner, og det er en rigtigt god måde at forene mennesker på. Det kan nemlig nogle gange være en udfordring at finde på gode aktiviteter, som hele vennegruppen eller hele familien vil kunne lide, og her er Kanosejlads helt perfekt. Det er både en aktiv oplevelse, men det er også en anderledes og dejlig måde at være sammen med mennesker på.

Fordele ved kanoudlejning i Tørring

Der er rigtigt mange fordele ved at vælge Kanoudlejning i Tørring. Først og fremmest får I mulighed for at se den billedskønne østjyske natur og få en masse frisk luft og solskin i ansigtet. Derudover er I sammen på en anden måde end den sædvanlige middag eller kop kaffe på en café. Det er også en god måde at være aktive sammen på, uden at det dog er hårdt eller tungt. Det er således også noget, alle vil kunne være med til.

Endelig er det sundt at teste sine samarbejdsevner af ind imellem, og det får I gjort på en virkelig hyggelig måde ved at leje Kanoer.

Vi kan desuden også hjælpe jer med deciderede Kanoferier, hvis det er det, I ønsker. Dermed skal I kun fokusere på hyggen og pakke en (let) bagage. Hos Silkeborg Kanocenter kan I desuden også leje Kajak og Motorbåd, hvis I foretrækker det. Motorbåd foregår dog kun med start og slut i Silkeborg Havn.

Book i god tid

Når I er flere, der skal afsted på Kanotur, eller skal I være afsted i længere tid, kan det være en god idé at kontakte os i god tid, så I er sikre på, at der er Kanoer tilgængelige på de valgte datoer. I kan kontakte os på telefonnummer + 45 86 80 30 03.

Lej en Kano i Tørring og få en hyggelig weekend

Hos Slusekioskens Kanoudlejning, der ligger på Østergade 36, kan vi være behjælpelige med kanoudlejning i Tørring. Det ligger naturligvis lige ved vandet, og det er nemt at komme dertil og derfra fra både landevej og motorvej. Desuden er der superhyggeligt i Tørring. Og på Tørring Camping kan I nyde en is eller kaffe i solen, før I tager afsted.

I behøver ikke kun at starte i Silkeborg. Vi har nemlig mere end 30 forskellige startsteder, hvor I kan påbegynde jeres Kanosejlads. Medmindre vi aftaler andet, har vi Kanoen klar til jer i Silkeborg, men hvis I foretrækker at starte i Tørring, Ry, Ans, Bjerringbro eller Langå, kan det også sagtens lade sig gøre. Så sørger vi for at fragte Kanoen hen til det aftalte sted, så I er klar til at gå i gang.

Hvis I gerne vil afsted en hel weekend, så kan I med fordel benytte jer af de mange campingpladser og teltpladser, som I kan finde op langs Gudenåen. Vær opmærksom på, at nogle af pladserne opkræver betaling for overnatning, og at standen på pladserne kan variere lidt fra sted til sted.

På Kano- eller Kajakture der ikke er med start/slut i Silkeborg Havn, gælder der andre priser. I kan finde priserne for leje af Kano med start/slut nær Tørring og andre steder på Gudenåen her. Samt priser for Havkajak her eller Toerkajak her.

Lej Kano i Tørring og aflever, hvor det passer jer

Ikke nok med at vi har rigtigt mange forskellige startsteder – vi har lige så mange slutsteder. Det betyder i praksis, at I helt selv bestemmer, om I vil starte jeres Kanoudlejning i Tørring og slutte den i Kongensbro. Eller om I vil starte jeres Kanotur et andet sted og slutte et tredje sted. Det er helt op til jer. I skal blot huske at give os besked i god tid, hvor I gerne vil starte, og hvor I gerne vil slutte. Så sørger vi for, at Kanoerne ligger klar til jer, når I skal afsted – og vi henter dem selv, når er færdig.

Hvis jeres slutsted afviger fra jeres startsted, tilbyder vi desuden at sørge for at få transporteret jeres bil over til slutstedet, så I ikke skal bryde jeres hoved med dét. I stedet skal I blot fokusere på at hygge jer, nyde de grønne omgivelser og sætte pris på det skønne selskab.

Kanoture er en dejlig og hyggelig aktivitet for alle, hvor I giver job, telefon og travlhed en pause, og i stedet blot fokuserer på at nyde hinandens selskab.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev