Kanoudlejning Gudenåen

Vidste I, at I kan leje Kanoer og Kajakker lige ved Gudenåen i Silkeborg Havn? Silkeborg Kanocenter kan hjælpe med alt indenfor Kanoudlejning. Vil I på timesejladser, endags- eller flerdagesture? Vi kan planlægge den helt perfekte tur, som passer til jeres niveau.

Hos Silkeborg Kanocenter er det muligt selv at stå for planlægningen af turen, og vi hjælper gerne, hvis I har spørgsmål. Hvis I ikke har mod på selv at planlægge jeres kanotur, har vi sammensat forskellige pakketure, som er nemme at gå til.

Læs alt om vores Kanoudlejning og pakketilbud her. Bliv inspireret til en hyggelig familietur eller en sjov udfordring med vennerne.

Nem og sikker Kanoudlejning ved Gudenåen

Hos Silkeborg Kanocenter har vi stået for kanoudlejning siden 2002 og stræber altid efter den højeste standard inden for kundeservice, både og andet udstyr. I er derfor i trygge hænder, når I lejer Kanoer hos os.

Der er flere forskellige måde at leje en Kano på. I har mulighed for at vælge mellem:

  • Endagsture
  • Flerdagesture
  • Timesejlads

Timesejladsen starter og slutter altid ved Silkeborg Havn, hvorimod endags- og flerdagesture også kan starte fra de 30 forskellige startsteder, der er tilgængelige langs hele Gudenåen. I skal ikke bekymre jer om, hvordan Kanoen skal fragtes ud eller hentes, da vi klarer det for jer. Kanoudlejning hos Silkeborg Kanocenter skal nemlig være nemt og sikkert.

Sikkerheden er en vigtig faktor for at give jer en god oplevelse. Vi anbefaler naturligvis redningsveste, selvom det ikke er et krav. Det er dog et krav, at der skal være en vest med til hver enkelt person – præcis som ved andre både på vandet. Derudover beder vi jer også følge og overholde de regler, som I informeres om ved Kanoudlejningen. Det er for jeres egen skyld og så alle sejlende får gode oplevelser med hjem i bagagen.

Når I lejer en Kano, får I også udleveret et kort, hvor de vigtige steder er afmærket, såsom gode pausesteder, overnatningsmuligheder og afstande til forskellige startsteder. På denne måde er I altid med på, hvor I er, og hvor langt der er til næste stop.

Kanoudlejning ved Gudenåen for hele familien

Kanotur på Gudenåen er den perfekte aktivitet til en hyggelig familiedag, hvor alle, store som små, kan få udfordret og vækket deres indre sejler. Kanoudlejning ved Gudenåen er for familier, som selv vil planlægge deres tur, men også for dem, som ønsker hjælp fra os.

Vi har familiepakker, som er et enestående koncept af færdigløsninger, der gør det nemt for alle at tage af sted på kanoture. Vi har taget os af alt det praktiske, og I skal ikke gøre andet end at møde op og nyde hinandens selskab, mens I sejler langs Gudenåens smukke omgivelser.

De fleste familiepakker starter ved Gudenåens udspring i Tørring og tager udgangspunkt i flerdagesture. Tørring, Åle eller Åstedbro er et godt sted at starte, da der her er smalle åløb, hvilket gør det nemt at få lært teknikken bag at sejle en Kano. Det er nemt og alle kan lære at sejle i Kano – I behøver ikke at have prøvet det før.

Afhængigt af hvilken familiepakke, I har valgt, vil der ved alle overnatningssteder stå et telt klar med alt service, kogegrej og andre nødvendigheder. I vælger selv, hvor I vil starte, og hvor langt I vil sejle, for det er også muligt at starte i Åle og Åstedbro, hvis I ønsker en kortere første sejladsdag. Det er jeres familietur, så det er selvfølgelig jer, der afgør, hvordan turen skal være.

Sådan planlæger I jeres kanoleje ved Gudenåen

Har I bestemt, at I gerne vil planlægge den næste familietur, som skal være en kanotur på Gudenåen, hjælper vi gerne med alle de spørgsmål, I måtte have. I er altid velkomne til at ringe på vores telefonnummer: +45 86 80 30 03, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Hvis I vil benytte jer af vores pakkeløsninger, er det muligt at se alle de forskellige typer på vores hjemmeside. Der vil uden tvivl være en løsning, som passer jer.

Finder I alligevel ikke en pakke, som måtte møde jeres behov, er det også muligt, at I selv planlægger jeres tur, som langt de fleste gør. I kan gå ind og vælge et af de 30 startsteder langs ruten, hvis I ikke ønsker at starte fra Silkeborg Havn. Det er også muligt at vælge ud fra, hvor mange dage I har til rådighed til en kanotur. Hvis I ved, at I gerne vil sejle i tre dage, vil der være eksempler på 3-dags ture, som I kan vælge.

Jeres kanoleje ved Gudenåen bliver derfor nem at gå til og kræver ikke, at I selv går i gang med den store planlægning.

Leje af Kano ved Gudenåen

Vi holder til ved Silkeborg Havn på Østergade 36. Her kan I leje Kanoer centralt i byen og lige ned til vandet.

Det er et smukt sted at starte en hyggelig kanotur. Hvis vejret er godt, er der rig mulighed for at starte eller slutte turen med en lækker bid mad. Der er masser af restauranter, der tilbyder udendørsservering i sommermånederne lige ned til Gudenåen. Omgivelserne og stemningen er fantastisk og er med til at danne rammen omkring en god oplevelse på vandet.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev