Kanotur

Hos Silkeborg Kanocenter kan I leje kanoer til den hyggelige ferie eller til et par timers udfordrende aktiviteter på vandet. På kanoturen kan I opleve naturskønne omgivelser, og samtidig kan I nyde hinandens selskab. Både store som små kan få mange timer til at gå i det flotte Østjyske landskab.

Kanoturen er en billig aktivitet, uanset om I lejer kanoen i et par timer eller over flere dage med overnatning. Udlejning af kanoer passer perfekt til en større gruppe, der skal rystes sammen. Gudenåen passer dog også godt til to personer, der vil nyde den flotte udsigt.

Kanoudlejningen er for alle, så gå ikke glip af en sjov og udfordrende tur på Gudenåen.

Kan vi komme på kanotur med overnatning?

Det er fantastisk at vågne op til kvidrende fugle og den friske luft lige uden for teltdugen. I kan leje en kano hos Silkeborg Kanocenter og sejle af sted på ferie. Langs med Gudenåen finder I mange forskellige campingpladser og teltpladser, som I kan overnatte på. Sådan en kanoferie kan være et godt arrangement til skolen, firmaet, spejderne eller familien. Det er en tur, hvor der er plads til hygge, nærvær og tætte venskaber. Det er også billigt at tage på en kanoferie, så alle har råd til at komme med på tur.

I kan selv bestemme, hvilke campingpladser I overnatter på. Det hele afhænger af, hvor længe I regner med at være af sted på kanoturen. I kan selv sammensætte jeres rute, så I får set de ønskede naturskønne omgivelser. Der findes mange forskellige campingpladser på ruten, så det er bare med at vælge nogen ud. Hos Silkeborg kanocenter kan vi sørge for at transportere jeres bil fra A til B for en fast lav pris. I skal derfor ikke bekymre jer om transport fra slut-destinationen.

Hvilken er den bedste kanotur?

På kanoturen er der god tid til at komme helt ned i gear og nyde de smukke jyske omgivelser, som findes i Jylland. Kanoturen kan være et godt pusterum fra den travle hverdag, hvor der er tid til at slappe af. Der er mange gode fordele ved at sejle en tur i kanoen.

  • En hyggelig og nærværende tur
  • En aktiv og udfordrende oplevelse
  • Flotte og naturskønne omgivelser
  • Pause fra den travle hverdag.

Kanoturen er en hyggelig og udfordrende aktivitet, uanset om I vælger at tage på en flerdages kanotur, eller om I sejler et par timer på vandet. Kanoturen egner sig godt til en ryste-sammen-tur, fordi der er god mulighed for at komme hinanden ved. Der er lagt op til en sjov tur, hvor samarbejde er vigtigt for at få kanoen fremad. Kanoturen er også god, hvis I ønsker et par timer med fysisk aktivitet og underholdning. Alle kan altså være med på turen.

En givende og hyggelig kanotur

Kanoturen er en hyggelig måde at være sammen med andre på. I kanoen er der god tid til at nyde naturen og hinandens selskab. Inden I begiver jer ud på kanoturen, kan I nyde den gode og hyggelige stemning i Silkeborgs gader. Hvis I har lejet kanoer i et par timer, kan I sejle til et grønt areal tæt på De Små Fisk Teltplads, som hedder Avnsø også kaldet Brillerne. Her kan I gå i land og nyde medbragte madpakker. Såfremt det er konkurrencer og spil og derfor mere plads I har behov for, skal I sejle til De Små Fisk Teltplads istedet . Tiden flyver af sted, og før I ved af det, er I tilbage ved Slusen igen.

På en længerevarende kanotur er der også god mulighed for at hygge på campingpladsen eller teltpladsen. Her er der tid til at gå på opdagelse omkring campingpladsen eller teltpladsen. Om eftermiddagen kan I finde kortspillet frem, som helt sikkert skaber en god stemning i teltet.

Lej en kano i dag hos Silkeborg Kanocenter, og mærk den hyggelige stemning på kanoturen. Alle er velkomne, og der er tid til at få en sjov og aktiv oplevelse.

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev