Silkeborg Kanocenter

Sydturen – fra Tørring til Mossø

Nyd det sydlige Gudenå med en Tørring kanotur.

Sydturen er den populære strækning fra Tørring til Mossø, som er rig på masser af skønne naturoplevelser.

 
PRISER KANO
Leje af kano på sydturen.
1 dag kr.  575,-
2 dage kr.   1.100,-
3 dage kr.  1.475,-
4 dage kr. 1.625,-
5 dage kr. 1.775,-
Herefter pr. dag kr. 150,-
 
 
PRISER HAVKAJAK
Leje af havkajak på sydturen.
1 dag kr.  425,-
2 dage kr.   775,-
3 dage kr.  1.025,-
4 dage kr. 1.175,-
5 dage kr. 1.325,-
Herefter pr. dag kr. 150,-
 
 
PRISER TOER/FAMILIEKAJAK
Leje af toer/familiekajak på sydturen.
1 dag kr.  575,-
2 dage kr.   1.100,-
3 dage kr.  1.475,-
4 dage kr. 1.625,-
5 dage kr. 1.775,-
Herefter pr. dag kr. 150,-
  

Ovenstående priser er inkl. fragt af kano/kajak. Priserne er ikke inkl. evt. gennemslusning ved Kammerslusen i Silkeborg. 
Pris: kr. 25,- pr. fartøj i åbningstiden.

 Book nu  - I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål

En- eller flerdages kanotur med start fra Tørring kanoplads. 

Med start ved Tørring kanoplads kan I vælge at tage korte eller lange ture til Åstedbro, Vestbirk, Voervadsbro, Klostermølle eller Mossø. I er selvfølgelig også velkomne til at fortsætte jeres Tørring kanotur op af nordturen til Ry, Silkeborg eller længere endnu, mod udløbet i Randers. Det er også muligt at starte turen, ved de forskellige camping- eller kanopladser undervejs på ruten. 

En kanotur Tørring-Silkeborg tager typisk 4-5 dage, og byder på masser af natur, hygge og samværd undervejs. Når I booker en kanotur fra Tørring hos os, sørger vi for diverse tilladelser, samt at levere og hente kanoer, redningsveste og andet udstyr, ved start og stop. Vi kan også tilbyde transport af jeres bil, fra start til stop, hvis jeres Tørring kanotur varer mindst to dage. 
Fra Tørring camping og kanoplads tilbyder vi kanoudlejning til flerdagsture på både 2, 3, 4 og 5 dage. I kan vælge vores færdigpakkede ture, hvor vi sørger for alt inklusiv opstillet telt og service, eller I kan vælge at planlægge turen selv og se hvor langt I har lyst til at tage, fra dag til dag. 

Det første stykke af Tørring kanoturen på Gudenåen er et unikt stykke natur, der med sine sving og vådområder giver rig mulighed for at studere fugle. Netop på grund af ynglefugle og lignende, er kanofart mellem Tørring og Voervadsbro kun tilladt i perioden fra 16. juni til udgangen af februar og i tidsrummet kl. 8:00-18:00. På resten af Gudenåen må man sejle alle dage.