Silkeborg Kanocenter

Svostrup Kro

Startstedet er ved Havnen i SIlkeborg, hvor I har 11 km. svarende til 3 timers sejlads. Såfremt I ønsker at sejle en time mere skal vi starte jer fra De små Fisk Teltplads i Sejs. Sejladsen kan også forkortes ned til 2,5 times sejlads ved at starte jer fra Silkeborg Langsø ved Ege Alle.  

Svostrup Kro fra 1834 er en gammel, hyggelig og velholdt kro med sjæl, som vil tage dig på en tidsrejse tilbage til dengang hvor Gudenåen var Midtjyllands livsnerve. 

Alle værelser er indrettede meget individuelt og charmerende med antikke møbler & sjove finurligheder. Alle med minder fra de danske konger, de adelige, landarbejderne & vor Bedstemødre.
 
Indehaveren, er stor beundrer af "gamle dages dyder & værdien af hverdagen med dens oplevelser", så derfor drives kroen ud fra disse grundsten. Stedet skaber en nostalgisk stemning af gamle dage, af fortidens livskvalitet
"De gamle skal mindes, & de unge skal lære"

Når I ankommer til Svostrup Kro bliver I mødt med eftermiddags kaffe og kage. Til aften får I serveret en dejlig 3 retters menu, hvorefter I slutter aftenen af med en overnatning i et af kroens spændende dobbeltværelser.
 

Priser

Pris per person kr. 1100,-

+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano

Book nu  - I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål
Biltransport  - Husk I altid kan få jeres bil transporteret til jeres slut destination