Silkeborg Kanocenter

Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Efter en hel dag på Silkeborg Søerne kan I se frem til en dejlig aften på Radisson Blu Hotel Papirfabrikken med 2-retters sæsonmenu eller 3-retters sæsonmenu inkl. snack & granite samt overnatning og lækker morgenbuffet dagen efter.

I starter ud med sejlads fra Ry, herfra sejles mod Silkeborg. Undervejs kommer I over Silkeborg Søerne og forbi Himmelbjerget. Ved Himmelbjerget er det oplagt at ligge kanoen til, for evt. en frokost pause, som enten kan være medbragt madkurv eller måske en frokost på Hotel Julsø. Der er også mulighed for at sejle 45 min. mere - her vil I blive mødt med en oplevelse af gastronomi og uovertruffen udsigt over Julsø, såfremt I ligger til ved Ålekroen eller Traktørstedet Ludvigslyst.
Herefter vil I igen kunne nyde den smukke natur, der omgiver Søerne resten af turen mod Silkeborg. Inden indsejlingen til Gudenåen, i Silkeborg, har I mulighed for at sejle en tur i Avnsø (også kaldt brillerne), som er en lille sø med en fantastisk ro omkring sig - absolut et besøg værd. Når I ankommer til slutstedet, som ligger på Havnen i Silkeborg, aflevere i kanoen, og har herfra 5 min. gang til Radissons BLU Hotel.
 Priser (2-retters sæsonmenu)

Pris pr. person* kr. 995,-

+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano. *Gældende for min. 2 pers. i én kano. Tillæg for enkeltværelse - kontakt os for dette...

Priser (3-retters sæsonmenu inkl. snack & granite)

Pris pr. person* kr. 1.095,-

+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano. *Gældende for min. 2 pers. i én kano. Tillæg for enkeltværesle - kontakt os for dette...

Book nu  - I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål
Biltransport  - Husk I altid kan få jeres bil transporteret til jeres slut destination 

 

Udvid jeres tur med endnu en overnatning 

 

  

Kongenbro Kro

 

Efter en overnatning på Radisson Blu fortsætter jeres naturskønne oplevelse med endnu en overnatning på Kongenbro Kro

Dagen efter vil I få udleveret kanoen igen ved Havnen i Silkeborg.
Derfra sejles igennem slusen (pris: kr. 25,- pr. kano) og over Silkeborg Langsø og videre ind i Gudenåen. Herfra fører strømmen jer igennem storslået natur ud mod Sminge Sø, hvor man har mulighed for at nyde evt. medbragt frokost. I kan også vælge at sejle 15 min. mere - her vil Svostrup Kro komme til syne langs jeres venstre bred, hvor I kan nyde en hyggelig frokost i kro haven. Efter frokost vil den sidste del af turen mod Kongensbro tage jer en tur forbi Tvilum Kirke, som er en sidste rest af augustiner klosteret fra år ca. 1250. Ved ankomst til Kongensbro skal kanoen ligges på land på højre side ved teltpladsen - herfra er der bro-forbindelse over til Kongensbro Kro, som ligger lige over for anløbspladsen. Kanoen skal være fremme seneste kl. 17.00.

Det er naturligvis muligt at fortsætte jeres tur dagen efter I har overnattet på Kongensbro Kro - kontakt os på 8680 3003 eller skriv blot jeres ønske under kommentarfeltet ved online bookning.
 

Priser

Priser per person kr. 2.200,- for begge nætter

 + kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano

Book nu  - I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål
Biltransport  - Husk I altid kan få jeres bil transporteret til jeres slut destination