Silkeborg Kanocenter

Kongensbro Kro

Velkommen til Kongensbro Kro, der ligger idyllisk placeret lige ned til Gudenåen i Midtjylland.

Startstedet er Havnen i Silkeborg. I starter ud med at sejle/sluses igennem slusen - prisen for dette er: kr. 25,- pr. fartøj. Derefter sejler I over Silkeborg Langsø og videre ind i Gudenåen. Herfra fører strømmen jer igennem storslået natur ud mod Sminge Sø, hvor I har mulighed for at nyde evt. medbragt frokost - eller I kan vælge at sejle 15 min. mere, her vil Svostrup Kro komme til syne langs jeres venstre bred, hvor I kan nyde en hyggelig frokost i kro haven.
 
Efter frokost vil den sidste del af turen mod Kongensbro tage jer en tur forbi Tvilum Kirke, som er en sidste rest af augustiner klosteret fra år ca. 1250. Ved ankomst til Kongensbro, skal kanoen ligges på land på højre side - herfra er der bro-forbindelse over til Kongensbro Kro, som ligger lige overfor anløbspladsen.

Når I ankommer til Svostrup Kro bliver I mødt med eftermiddags kaffe og Kage. Til aften får I serveret en dejlig 3 retters menu, hvorefter I slutter aftenen af med en ovenatning i et af kroens dejlige dobbeltværelser.
 

Priser

Pris per person kr. 1250,-

 + kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano

Book nu  - I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål
Biltransport  - Husk I altid kan få jeres bil transporteret til jeres slut destination