Silkeborg Kanocenter

Kanoferie i Børnehøjde i perieoden 23. juni - 6. august

Sejlads og campering i Børnehøjde! Denne fantastiske tur henvender sig til børnefamilier og jer som ønsker en kanoferie, hvor korte sejlladsdage er tilfældet.

Kanoferie i Børnehøjde er en tur på 3 dage. I starter turen fra Ulstrup ved Dannebrogspladsen til Justesens Plæne ved broen i Randers (ligger ved Randers Regnskov). Kanoen/kanoerne og det tilhørende udstyr vil ligge klar fra kl. 8:00 - herefter skal den/de afleveres i Randers senest kl. 15:00 på slutdagen.
 
Kano sejlads og campering i børnehøjde! I sejler kun på Gudenåen og skal derfor ikke bruge krafter på sejlads i større søer. Overnatning sker på 2 dejlige børnevenlige campingpladser, hvor alt er reserveret og betalt på forhånd. Vi har sørget for at teltet, som I skal overnatte i, er slået op. I vil få udleveret en servicekasse med gryde, pande, kopper, bestik osv. på begge pladser - så der er ingen undskyldninger - det er nemt. Oplev hinanden uden det sædvanlige stress og kom ned på børnehøjde - hvor leg, fællesskab og natur går op i en højere enhed...

Såfremt I gerne vil sejle længere på 1. dagen, kan vi starte jer i Bjerringbro - det vil give jer yderligere 10km. sejlads... Det er også muligt at sejle en dag mindre - så stopper I ved Fladbro/Randers City Camp, hvor I stadig overnatter på campingpladsen, men slutter jeres kanosejlads - på den måde giver det 2 dages sejlads, og der vil blive trukket kr. 200,- fra prisen for 1 kano, og kr. 400,- fra prisen for 2 kanoer - se nedenstående priser nedenunder.
 


Kanoferie i Børnehøjde - start og slutsted i perioden 23. juni - 6. august

Startsted:
Slutsted:
km. ca.
Sejltid ca.
1. Dag
Ulstrup v/ Dannebrogpladsen
Langå Camping
9
2 timer
2. Dag
Langå Camping
Randers City Camp 10 2,5 timer
3. Dag
Randers City Camp Randers V/Justesens Plæne 5
1,5 timer
 
Se turen - Tryk her og få et overblik over turen

Priser 1 kano

Pris 2 pers.
Pris 2 pers. + 1 barn
Pris 2 pers. + 2 børn 
Pris 3 pers. 
Samlet pris for hele turen
kr. 1.700
kr. 1.800,-
kr. 1.900,-
kr. 1.900,-
  + kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano
 

Priser 2 kanoer

Pris 2 pers. + 2 børn
Pris 3 pers. + 1 barn
Pris 4 pers. 
Pris 5 pers.
Samlet pris for hele turen
kr. 2.850
kr. 2.950,-
kr. 3.000,-
kr. 3.100,-

+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano


Book nu - En oplevelse til glæde for dine børn

Biltransport  - Husk I altid kan få jeres bil transporteret til slut destination