Kano i Silkeborg

Silkeborg Kanocenter er Danmarks største udlejer af Kanoer og Kajakker på Gudenåen & Silkeborg Søerne – og udlejer desuden også motorbåde. Her finder I alt det udstyr og tilbehør til jeres tur, som der skal bruges til sejlads og overnatning i naturen langs Gudenåen.

Silkeborg Kanocenter ligger optimalt placeret midt på strækningen på Gudenåen, hvor der kan sejles mod nord (til Randers som sidste punkt) eller mod syd (mod Klostermølle som endestation, da det ikke er tilladt at sejle længere imod strømmen mod Tørring).

Slusekioskens Kanoudlejning er for både familier, venner, firmaer, foreninger og organisationer. En kanotur på Gudenåen byder på meget andet end blot imponerende naturoplevelser. I får mulighed for at skabe minder for livet, når I sammen sejler op eller ned langs Danmarks længste vandløb, der byder på alt fra flodlandskaber, søer og morænebakker. På Silkeborg Søerne, som ligger mellem Ry og Silkeborg, kan I sejle frem og tilbage som det behager jer, da Gudenåens strøm, som tager sin begyndelse fra Tørring i Syd og ender ud i Randers Fjord mod nord, slet ikke er så stærk her, da søerne bryder lidt for strømmen. Reglen hedder at der kan sejles mellem Silkeborg og Klostermølle frem og tilbage hele året i Kano og Kajak.

Herunder kan I læse mere om mulighederne ved at leje Kano i Silkeborg, og I finder svar på praktiske spørgsmål i forbindelse med booking.

Silkeborg kano - udlejning for både private og foreninger

Alle kan nemt og fleksibelt leje Kano i Silkeborg og få sejlads på Gudenåen, som passer til formålet og antallet af deltagere. Det kan være i forbindelse med teambuilding på arbejdspladsen, polterabend blandt gode venner eller en hyggelig familietur på en ferie eller i en weekend.

Uanset hvem I er, og hvor mange deltagere en sejlads skal dække over, kan I få adgang til masser af fordele hos Silkeborg Kanocenter:

 • Mulighed for at leje både Kano, Kajak eller Motorbåd
 • Masser af valgmuligheder i forhold til start- og slutsted for jeres sejlads
 • Højt serviceniveau (jeres bil bliver fragtet derhen, hvor I har valgt at afslutte jeres tur, for en merpris)
 • Mulighed for at leje ekstraudstyr
 • Mange overnatningssteder langs Gudenåen
 • I vælger selv, hvor lang tid I ønsker at leje Kano i Silkeborg
 • Enestående naturomgivelser
 • Billige priser for leje af Kano og tilbehør.

Silkeborg Kanocenter er et sted, som tiltrækker børn, unge og ældre hele året. De billige priser gør det muligt for enhver familie eller forening at skabe oplevelser, som bringer kvalitetstid og minder for livet.

Vil I sammensætte en længere kanotur, der skal vare i flere dage, kan I vælge mellem mange forskellige overnatningssteder langs hele Gudenåen. Om I er til campingpladser eller teltpladser, er op til jer og jeres ønsker.

Værd at vide om udlejning af Kano i Silkeborg

Alle og enhver kan leje Kano i Silkeborg. Det er en aktivitet, som hele familien, vennegruppen eller teamet på arbejdspladsen kan være fælles om.

Sikkerheden er i top, når I lejer Kano i Silkeborg. Der er redningsveste til både store og små, og livet på Gudenåen er stille og fredeligt. Sejladsen kan blive en afkobling fra det travle liv på land, og til de mindste børn kan køb af fiskenet være med til at gøre kanoturen fascinerende og underholdende.

Har I spørgsmål om leje af Kano eller Kajak, eller har I brug for vejledning i forhold til valg af rute, kan Silkeborg Kanocenter kontaktes på +45 86 80 30 03.

Herunder ses en række nyttige oplysninger om leje af Kano hos Silkeborg Kanocenter:

 • Det optimale antal personer i en Kano er 2 personer
 • Der må maksimum være 3 personer i en Kano (eller 4 hvis 2 af personerne er børn under 35 kg.)
 • På den nordlige strækning mod fra Klostermølle mod Randers er der ingen sejlbegrænsninger
 • Der kan sejles allerede fra marts på de nordlige strækninger
 • På den sydlige strækning kan der sejles fra den 16. juni til og med udgangen af december
 • Alle udgifter er indeholdt i de billige priser hos SilkeborgKanocenter.dk
 • I kan vælge jeres ønskede overnatningssteder, af de 30 mulige, langs ruten på Gudenåen

Vil I bestille en kanoferie, er det en god idé at undersøge på forhånd, om der er brænde på jeres telt- eller campingplads. På nogle lokationer er der, mens det på andre ikke er garanteret, at der er brænde tilgængelig.

Find kano i Silkeborg

Silkeborg Kanocenter ligger ved Silkeborg Havn på Østergade 36. Herfra er der kanaler til både syd- og nordruten. Der er parkeringsforhold ved havnen, og der er gode faciliteter i området, så børn kan underholdes, mens der vælges rute og type af tur.

Om kanoturen er en del af et ferieophold i det østjyske område, eller om den bruges som hyggelig weekendaktivitet, er op til jer.

Har I lyst til en lille formiddags- eller eftermiddagssejlads på Silkeborg Søerne, kan der lejes Kano til dette formål for under 200 kr. for en familie.

Silkeborg Kanocenter har sæsonåbent fra 1. maj til 31. august. I april og september er centeret åbent efter aftale og I kontakter os blot telefonisk på +45 86 80 30 03 eller sender os en mail.

Silkeborg Havn har ofte åbent i både weekender og på helligdage udenfor vores normale åbningstider. Her er der mulighed for, at venner og familier kan tage på en lille dagstur og nyde naturen fra vandet.

På SilkeborgKanocenter.dk kan I booke jeres kanotur online, så alt udstyr står klar til jer, når I ankommer til stedet. Selvom navnet Silkeborg Kanocenter kunne give indtryk af, det er den eneste bådtype, som tilbydes gæsterne, er dette langt fra tilfældet. Foruden Kanoer kan I også leje Motorbåde samt Kajakker i forskellige typer (Havkajakker & Toerkajakker).

I HAR VALGT AT TILKØBE BILTRANSPORT!

Det er meget vigtigt at I overholder det afgangstidspunkt I vælger, i forhold til transporten af jeres bil!

 

Når vi har bekræftet jeres booking, vil I modtage en mail med information, som det er vigtigt at I læser grundigt.

 

Husk også at trykke på de links, der er i mailen, hvor specifik fremgangsmåde for flytningen af jeres bil vil stå.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte til din e-mail.

Vi passer godt på jeres oplysninger - og deler dem selvfølgelig ikke med andre. Ved tilmelding accepterer I vores privatlivspolitik.

Tilmeld nyhedsbrev