Silkeborg Kanocenter

En kanotur er en fantastisk og naturskøn oplevelse på vandet

Vi er Gudenåens bedste kanoudlejning

Hos Silkeborg kanocenter har vi kanoudlejning til alle. Lej kano på timebasis til en kort tur på en enkelt dag, eller lej en kano til flere dage, hvis I vil have en rigtig kanoferie med overnatning på teltpladserne langs Gudenåen.

En kanotur på den smukke Gudenå er en storslået naturoplevelse i Midtjylland for både børn og voksne. Uanset hvem du tager afsted med, er en kanotur både udfordrende og god til at skabe fællesskab.Strækningen mellem Tørring og Fladbro egner sig til ture og kanoferier for både familier, venner, skoler, institutioner, spejdere og virksomheder.
 
Udlejningen af kanoer på timebasis sker fra vores base på Havnen i Silkeborg, hvor I også kan leje havkajakker, toer-/familiekajakker og motorbåde. Minimums sejlads er en time og derefter afregnes der for hver påbegyndt kvarter.

Skal I på flerdages kanosejlads på Gudenåen, kan I starte og stoppe turen ved lige de teltpladser, der passer jer. Vi kan arrangere og booke det hele for jer og tilbyder endda, at transportere jeres bil fra start til slut for en fast, lav pris.  
 

Priser for kanoleje

START OG SLUT PÅ HAVNEN I SILKEBORG PR TIME 1 DAG
Kano kr. 125,- kr. 400,-
Havkajak (anbefales forudbestilt) kr. 150,- kr. 300,-
Toer-/Familiekajak (anbefales forudbestilt) kr.  150,- kr. 400,-
Motorbåde 4/5 hk kr.  225,- kr. 950,-
 
 

Kom ned på Havnen i Silkeborg og start jeres tur - vil I være sikker på vi har flere ledige kanoer, kajakker og motorbåde - kontakt os på tlf: 8680 3003Book nu  - Kun muligt at booke dagssejlads. For timesejlads kontakt tlf. 8680 3003 eller hold øje med vores facebook.
Turoversigt  - Er I interresseret i længere ture på flere dage?
 
  •   
Yderligere informationer:
Alumiumskano – Linder Inkas 525:
Inkas aluminiumskano er til sejlads på søer, åer og mindre vandløb. Den er meget retningsstabil og ikke for høj i stævnene til, at den fanges af vind på åbne strækninger, samtidigt med at den ligger meget stabil i vandet. Der er 2 faste sæder monteret, hvor vi har valgt at udskifte de klassiske aluminiums sæder med sæder i flet, som er behagelige at sidde på. Til 3. eller 4. person ( medfølger flytbare træsæder med ryglæn, som skal placeres i bunden af kanoen Der er desuden bundbrædder i kanoen, som er uundværlige, da det sørger for at evt. vand ligger sig under bundbrædderne, så bagage er beskyttet.
 
Et godt råd: Såfremt I er et ulige antal voksne personer og skal på en fleredagstur er det en klar fordel at booke en havkajak sammen med x-antal kanoer, da den både er sjov og spændende at skiftes til at sejle i, og samtidigt medfører det at man ikke kommer til at sidde ubekvemt som 3. person i kanoen – en anden fordel er også at der er bedre plads til bagage.   

 
Længde: 525cm
Max antal: 3 pers. eller 2 pers. samt 2 børn til og med 9 år/30 kilo.
Bredde: 90cm
Udstyr: Godkendte veste, padler, stol til 3. eller 4. person.
Højde: 35cm
 
 Glasfiberkano – Magnum C3 fra Trapper:
Vores glasfiber kano har vi fået speciel bygget, så den er perfekt til grupper, hvor der kan være 3 personer i kanoen, som skal på vandet på timebasis eller på 1 dags ture. Den er bredere på midten og rækker ikke så dybt i vandet som en aluminiumskano, og anses for at være en anelse hurtigere end en aluminiumskano. Der er 3 faste sæder, så alle mand kan hjælpe til med at ro. Den er ikke beregnet til personer over 90 kilo. Der er ikke bundbrædder i glasfiber kanoen