Silkeborg Kanocenter

I kajakken, vil I kommer til at opleve Gudenåen på tætteste hold, når I stryger hen over vandoverfladen.

Det er en stor oplevelse at blive beriget med fantastiske øjeblikke, som vil ske for jer, når I sejler kajak og føler jer helt tæt på vand og den smukke natur som omringer Gudenåen og søerne.
Vi tilbyder kajak udlejning på Gudenåen samt søerne mellem Tørring og Fladbro. Strækningen mellem Tørring og Fladbro egner sig til ture og kajakferier for både familier, venner, skoler, institutioner, spejdere og virksomheder.
Familiekajakkerne har plads til 2 voksne og 1 barn på max 30 kg, Havkajakkerne er enkeltpersoners.
 

PRISER HAVKAJAK
Leje af havkajak
1 dag kr. 300,-
2 dage kr. 500,-
3 dage kr. 700,-
4 dage kr. 900,-
5 dage kr. 1.100,-
Herefter pr. dag kr. 100,-
Fragt af havkajak på nordturen* kr. 50,-

  + kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano. *Ved frit startt- og slutsted tager vi et engangsbeløb for transporten på kr. 50,-.

 
PRISER TOER/FAMILIEKAJAK
Leje af Toer-/Familiekajak
1 dag kr. 400,-
2 dage kr. 550,-
3 dage kr. 825,-
4 dage kr. 1.100,-
Herefter pr. dag kr. 150,-
Transport af Toerkajak på nordturen* kr. 100,-

 + kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano. *Ved frit startt- og slutsted tager vi et engangsbeløb for transporten på kr. 100,-.


Kommunal afgift på kr. 25,- pr. kano/kajak påligges alle ture, der ikke har start og slut på Havnen i Silkeborg. Priserne er ikke inkl. evt. gennemslusning ved Kammerslusen i Silkeborg. 
Pris: kr. 25,- pr. fartøj i åbningstiden.


 

Book nu   - Så står vi klar med kajakken til dig .
Turoversigt  - Hvis I er interresseret i længere ture på flere dage.

 
  •   
  •    
Yderlige informationer 
Havkajak – Hasle Excursion 520/Explorer:
I en havkajak er sæde og rygstøtte udformet ergonomisk og kan justeres let. Den er udstyret med 2 vandtætte luger/pakrum til bagage.

Hasle Excursion/ Explorer har glattere overflade end dens konkurrenter, og skyder således højere hastighed end sædvanligt i en plastkajak. Lårstøtterne giver god komfort og pedaler samt sædet justeres nemt på en glideskinne i bunden af kajakken.. Så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige position for dig. Havkajakken henvender sig til personer mellem ca. 60 - 110 kg. Kajakken er bygget i sandwich konstruktion,. Bæreevnen øges og kajakken fremstår mere komfortabel at ro, da sandwichkonstruktionen gør, at den føles mere isoleret mod kulde og støj. Samtidig giver det en konstruktion, der er synkefri i sig selv, og vægten reduceres væsenligt. 

Vægten i Excursion 520 er helt nede på kun 26 kg, hvilket er den laveste vægt på markedet for en plastkajak i denne størrelse, og du får en kajak, der samtidig er solid og med meget høj brudstyrke. Hasle har forsket meget i at sænke vægten uden at gå på kompromis med kvalitet.

Længde
Bredde
Dybde
Vægt
Lasteevne
Cockpitmål

520 cm
57 cm
35 cm
26 kg
150 kg
85 x 41 cm
Udstyr Sæde/ryglæn
2 luger
Spraydækken
Onesize svømmevest
Pagaj

Toer-/familiekajak – Pro Tour 470:
Toer-/familiekajak er perfekt til en 1 dags tur, hvor det ikke er meningen at I har for meget bagage med.. Den er oplagt til 2 personer, men der kan dog også være et barn med på max 30 kilo. Den har meget komfortable formstøbte sæder med rygstøtte.. Den indeholder en vandtæt luge/pakrum til bagage. Den er udstyret med ror og er hurtig og nem at styre/ro. Vi anbefaler ikke at bruge familiekajakken til flere dags ture – der er det helt klart vores alumimums kano vi vil anbefale.

 
Længde
Bredde
Vægt
Højde Bagbord
Vandtær luge/pakrum 
Max kapacitet
470 cm
78 cm
38 kg
41 cm
90 liter

290 kg