Silkeborg Kanocenter

Favorit endagstur

 

SILKEBORG - SILKEBORG

I er helt selv herre over, hvor langt I ønsker at sejle, og der er rig mulighed for at prøve kræfter af på Silkeborgs smukke søer. Det er meget populært at sejle en tur til Himmelbjerget og retur igen (5-6 timer). Undervejs kommer I forbi: indelukket - Avnsø/"Brillerne" - De små Fisk, hvor det er et dejligt sted at bade - Slåensø, med kildevand og et lækkert sted at bade...

Pris pr. kano kr. 400,-
Pris pr. havkajak kr. 300,-
Pris pr. toerkajak kr. 450,-
 

SILKEBORG - SVOSTRUP KRO 11 km. / Sejltid ca. 3 timer

En fantastisk tur til Jer, som ønsker en kortere tur. Der er mulighed for at forkorte turen yderligere af, ved at starte fra Silkeborg Langsø/Ege Allé. På Svostrup Kro må I ikke snyde Jer selv for en frokost, middag eller forfriskning i en af Kroens utrolige hyggelige krostuer eller dens unikke krohave.

I forbindelse med at stoppe ved Svostrup Kro, må vi bede Jer om at bringe kanoer eller kajakker op ved siden af Kroens bygning - tæt på parkeringspladsen...

Såfremt I ved på forhånd, at det ikke bliver aktuelt at besøge Svostrup Kro - Anbefales det at aflevere kanoer/kajakker ca. 800 m. før Svostrup Kro ved Sminge P-plads lige efter Sminge Sø.

Pris pr. kano inkl. fragt kr. 450,-
Pris pr. havkajak inkl. fragt kr. 350,-
Pris pr. toerkajak inkl. fragt. kr. 450,-

+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano/kajak

SILKEBORG - KONGENSBRO TELTPLADS 22 km. / Sejltid ca. 4.5 til 5 timer

Denne tur svarer til en almindelig dagssejlads, og er aldeles populær. Igen kan man forkorte turen ved at starte fra Silkeborg Langsø/Ege Allé.
Det er turen som samler mange familier fra nær og fjern med godt humør og en dejlig madkurv! Der ligger Sminge Teltplads, hvor der er mulighed for at holde pause og nyde medbragt mad - På modsatte side af Sminge Teltplads ligger der også en rasteplads med lidt bænke, hvor man kan slå sig ned og nyde madkurven. Endelig er der selvfølgelig også mulighed for at ligge til ved Svostrup Kro, og nyde deres frokost (reservere evt. på forhånd)!

Der er også mulighed for at nyde gastronomi på højt niveau på Kongensbro Kro (se også vores luksusture). I forbindelse med at stoppe ved Kongensbro Teltplads, skal kanoer/kajakker afleveres på den modsatte siden af Kongensbro Kro, lige før broen...

I forbindelse med at man ønsker at slutte en dejlig sejlads af med en overnatning, kan vi klart anbefale Søhøjlandets Familiecamping, som ligger 30 min. sejlads før Kongensbro Teltplads - her vil familier stortrives med pladsens mange dejlige faciliteter såsom pool, legepladser, bondegårdsdyr og mm.

Pris pr. kano inkl. fragt kr. 450,-
Pris pr. havkajak inkl. fragt kr. 350,-
Pris pr. toerkajak inkl. fragt kr. 450,-
+ kr. 25,- i kommunal afgift pr. kano/kajak


Book nu  - Turen Silkeborg - Silkeborg