Silkeborg Kanocenter

Afhentning og levering af kanoer og transport af din bil.

Vi er fleksible og I kan derfor få jeres kano eller kajak leveret og afhentet mange steder langs Gudenåen og Silkeborg Søerne. Ydermere hjælper vi med transporten af jeres bil til slutdestinationen - nemmere bliver det ikke.
 

 Biltransport - få jeres bil fra startsted til slutsted:

Som noget nyt, kan vi nu tilbyde at hente jeres bil fra jeres startsted, og sørge for at den står klar når I ankommer til jeres slutdestination. Det eneste I skal sørge for, er at aflevere jeres nøgle ved det anviste sted, alt efter hvor I sejler fra, samt huske jeres ekstranøgle til bilen. Alle vores steder er bemandende, så jeres nøgler vil være i gode hænder. I kan også vælge at benytte jer af vores magnetbokse, så bliver det hele endnu nemmere. Vores erfarne chauffører skal bruge ca. 1 døgn på at transportere jeres bil, så derfor skal I sejle i ca. 2 dage for at vi kan nå at få bilen frem i tide. Ved kortere ture er I velkommen til at ringe til os, og høre nærmere om mulighederne. På de efterfølgende sider kan I læse mere om aflevering og afhentningssteder, magnetbokse og priser. Vi håber at dette er noget for jer, så vi sammen kan gøre rejsen op ad Gudenåen endnu bedre.

Pris uanset startsted på hele Gudenåen: kr. 525,- pr. bil.
 

Hent formular  - hent biltransport formular 


Kano og Kajak levering:

Hvis andet ikke er aftalt vil kanoen/kajakken ligge klar til afhentning ved det på forhånd aftalte startsted fra kl. 9:00 - med undtagelse af start fra Tørring, her er det fra kl. 9:30 af kanoen eller kajakken ligger klar til afhentning. De bestilte kanoer/kajakker vil ligge samlet med bunden i vejret. Samtidig er der sat en udleveringsseddel på, med lejers navn, startsted, slutsted, startdato, slutdato og nr. på kanoer/kajakker! Med start fra Tørring til Klostermølle vil der også ligge en tilladelse sammen med udleveringsseddelen. Under kanoer/Kajakker vil I finde sække med veste (som er bestilt på forhånd) og padler/pagajer. Såfremt telte & bagagetønder er bestilt vil de også ligge under kanoer/kajakker.

Kontakt os   - kontakt os allerede i dag og aftal nærmere... 
 

Kano og kajak afhentning:

Når I er færdig med jeres sejlads, er det vigtigt at I ringer fra slutstedet! Så ved vi at I forhåbentlig har haft en god tur, og det så er tid til at hente jeres lejede kanoer/kajakker. Såfremt det er muligt beder vi Jer om, at efterlade kanoer/kajakker, veste, padler osv. på samme måde, som I modtog dem. Altså med bunden i vejret og veste og padler ind under...

Kontakt os  - kontakt os allerede i dag og aftal nærmere...