Silkeborg Kanocenter

Kanotur på Gudenåen

Kanoudlejning på Gudenåen eller i Tørring området

En kanotur på Gudenåen er en storslået naturoplevelse for både børn og voksne. Uanset hvem du tager afsted med, er en kanotur både udfordrende og god til at skabe fællesskab.
Vi tilbyder kanoudlejning på Gudenåen samt søerne mellem Tørring og Fladbro. Begge områder egner sig til ture og kanoferier for både familier, skoler, institutioner, spejdere og virksomheder.
Søger du et godt tilbud på kanoudlejning i Tørring eller på Gudenåen, finder du det nemt her på siden. Du kan også få inspiration til din kanotur på Gudenåen fra vores mange fantastiske turforslag.
Udlejningen af kanoer sker fra vores base på havnen ved Silkeborg, hvor du også kan leje kajakker og motorbåde på timebasis. Ønsker du at leje en kajak, motorbåd eller kano et andet sted end Gudenåen, kan vi også bringe den til en hvilken som helst anden sø eller å i Danmark. 

Venlige vand hilsner
Nynne & Karsten

 

Foreninger

Foreningen af kanoudlejere ved Gudenåen

 

  • "Foreningen af kanoudlejere ved Gudenåen" har til formål ved godt samarbejde, at forestå udlejning af kanoer/kajakker på Gudenåen iht. den til enhver tid gældende sejladsbekendtgørelse - i samarbejde med de berørte myndigheder.
     
  • Foreningens formål er også at skabe de bedst mulige forhold for kunderne - og at informere mest muligt om beskyttelse af åens natur - samt at være bindeled til offentlige myndigheder.
     
  • Denne forening sørger for vedligeholdelse af mange af åens ophalingspladser samt kanovogne fra Tørring til Fladbro.